ژل رویال

ترکیب شیمیایی ژل رویال

کتاب (ژل رویال) فرآورده های زنبور عسل

ترکیبات شیمیایی ژل رویال

امروز این مقاله علمی را بررسی می نماییم. که ژل رویال این ماده شگفت انگیز که یکی از محصولات زنبور عسل است از چه موادی تشکیل شده است.

خاطر نشان می شود در وب سایت سلامت و درمان تمامی مطالب از مجله های علمی روز دنیا می باشد. که ما در این مقاله از مجله اشپرینگر داده های واقعی را گردآوری کرده ایم.

 

شیمیایی

ترکیبات شیمیایی ژل رویال

 

مهمترین اجزای تشکیل دهنده ژل رویال:

قندها
گلوکز
پروتئین های اصلی ژل رویال
نوکلئوتیدها
ترانس-10-هیدروکسی-2-دسنوئیک اسید
پپتیدها
ویتامین ها

 

زمان مطالعه: 2 دقیقه

ژل رویال

مواد تشکیل دهنده ژل رویال

گلوکز و فروکتوز بیش از 90 درصد از کل محتوای قند موجود در ژل رویال (RJ) را تشکیل می دهند.

سایر قندهای گزارش شده در مقادیر جزئی عبارتند از ساکارز، مالتوز، ترهالوز، ملیبیوز، ریبوز و ارلوز.

محتوای قند بر اساس منشاء و منبع گیاهی ژل رویال متفاوت است،

اما به طور کلی میانگین نسبت‌های فروکتوز و گلوکز بین نمونه‌های مناطق مختلف تفاوت زیادی ندارد.

پروتئین‌ها بیش از 50 درصد وزن خشک ژل رویال را تشکیل می‌دهند

و 80 درصد پروتئین‌های محلول RJ، پروتئین‌های اصلی ژل رویال (MRJPs) هستند که 9 عضو از آن‌ها وجود دارد:

MRJP1، MRJP2، MRJP3، MRJP4، MRJP5، MRJP6، MRJP8، MRJP8 و MRJP8. . MRJP1 به طور گسترده گزارش و مطالعه شده است،

و ثابت شده است که فعالیت های بیولوژیکی مفید مختلفی را نشان می دهد که می تواند برای درمان های مختلف مفید باشد.

ژل رویال غنی از اسیدهای آمینه است که حاوی حداقل 17 اسید آمینه است که 8 مورد آن ضروری و 5 مورد از ترکیبات مرتبط نامشخص هستند.

همچنین حاوی چندین نوکلئوتید به عنوان بازهای آزاد (آدنوزین، یوریدین، گوانوزین، ایریدین و سیتیدین) و فسفات هایی مانند

آدنوزین 5′-مونوفسفات (AMP)، آدنوزین 5′-دی فسفات (ADP) و آدنوزین 5′-تری فسفات (ATP) است. ). فقط مقادیر کمی ویتامین C در  ژل رویال یافت می شود.

چندین پپتید موجود در ژل رویال به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی خود شناخته شده اند.

بخش لیپیدی ژل رویال شامل 80-85٪ اسیدهای چرب، 4-10٪ فنل، 5-6٪ موم، 3-4٪ استروئیدها و 0.4-0.8٪ فسفولیپیدها است.

اسید چرب اصلی ژل رویال ترانس 10-هیدروکسی-2-دسنوئیک اسید است

که محتوای آن متفاوت است. اسیدهای چرب موجود در ژل رویال به دلیل خواص دارویی فراوان خود شناخته شده اند.

تجزیه شیمیایی ژله رویال نشان می‌دهد که این ماده دارای آب, پروتیین, چربی, مواد احیاکننده, خاکستر و مقداری مواد نامشخص می‌باشد.
این ماده دارای انواع ویتامین‏‌‌های گروه B, قندها, استرول ها, تعدادی از اسیدهای چرب و آنتی بیوتیک هاست

عسل

منبع: مجله علمی اشپرینگر

مطالعه بیشتر این مقاله:

نویسندگان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *