مقاله

عسل را در یخچال بگذاریم یا نه !

آیا باید عسل را در یخچال بگذاریم ؟!

عسل طبیعی شکرک میزند یا خیر ؟

امروز به این مساله می پردازیم که برای عسل طبیعی چه محیطی مناسب است. با سلامت و درمان همراه باشید.

معمولا عسل از چندین قند تشکیل شده است. که تقریبا نسبت معین بین گلوکز و فروکتوز وجود دارد. که در تغییرات دمایی این قند ها به یکدیگر تبدیل می شوند. و در صورتیکه عسل در یخچال یا محیط سرد قرار بگیرد. میزان بین گلوکز و فروکتوز تغییر می کند و باعث می شود که شکرک یا رس ببندد. و در صورتیکه عسل در محیط گرم قرار بگیرد. به حالت مایع تبدیل می گردد.

خاطرتان باشد که عسل نباید در دمای بالا 60 درجه قرار بگیرد و همچنین نباید در نور مستقیم خورشید باشد. بهترین مکان برای نگهداری عسل در ظروف شیشه ای و در کابینت می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *